MÚSICS

Yolanda Sey

veu principal

Cantant i actriu, el seu desenvolupament artístic en aquests dos àmbits, la seva veu, conjunció de força i sensibilitat, i la seva presència, fan de Yolanda Sey la persona idònia per encapçalar aquest projecte. Graduada amb el Grau Superior de Teatre Musical al ESAD EÒLIA, ha rebut classes de cant de Viv Manning, Anna Català i Sònia Rodriguez, i de interpretació de Antònia Jaume, Sandra Monclús, Josep Galindo, Marc Martínez i David Vert, entre altres. La seva experiència professional la gestiona compaginant la seva carrera com a actriu i com a cantant. Actualment forma part de diferents grups de música com: The Sey Sisters (Gospel), Funkystep & The Say Sisters (Funky i Soul), The Gramophones All Stars (Reggae,Ska i Soul), Mainasons (Animació infantil) i INVISIBLES.  

Marc Teclas

Guitarra elèctrica, guitarra espanyola i veu

Músic eclèctic, ha begut de moltes fonts diferents que van del jazz, al flamenc, la rumba i el pop. La seva extensa experiència professional i qualitat musical li aporten el grau de versatilitat necessari per ser una peça clau en la realització d'aquest projecte. Inicia els seus estudis amb la guitarra flamenca a l’escola de Rafael Cañizares. Posteriorment, com a guitarrista elèctric, estudia el Grau Superior de Música especialitat de Jazz a l’escola Superior del Taller de Músics, tenint com a referents musicals com Jordi Farrés, Vicens Solsona i Pere Arguimbau, entre altres. Actualment  participa en nombrosos projectes musicals com Andreu i els Rumberus, Cerberus Trio, Rumba Expresso i el projecte INVISIBLES.

Xavier López

Saxo Alt, saxo Soprà, flauta Travessera i cors

Primer treball com a compositor/arranjador, la seva formació musical  l'ha portat a estudiar amb saxofonístes com Carles Vecino, Peter Delphinic, Alfons Carrascosa, Jon Robles, Vicent Macian, Marcel·lí Bayer o Gabriel Amargant entre d'altres. Completa la seva formació académica al ESEM-Taller de Músics de Barcelona. La seva Trajectória musical com a saxofonista/flautista li aporta una gran experiència en la música en directe. Ha format part de Big Bands, Grups de versions, Orquestres de Ball, Grups de música FolK, Grups de Pop, Bandes de Latin Jazz, Grups de Jazz...que han actuat arreu de Catalunya i Espanya. Actualment forma part de The Logical Grup, Àlex Cassanyes Big Band, Orquestra Metropol i INVISIBLES.

Joan Solana

Teclats

Pianista que destaca per la seva expressivitat, és una de les noves cares del jazz al nostre país. La seva maduresa i qualitat musical són un atractiu més d'aquest projecte. Graduat com a pianista al ESEM-Taller de Músics de Barcelona, a cursat els seus estudis Superiors en Jazz i Música Moderna de la ma de mestres com Joan Diaz, Joan Monné, Marco Mezquida, Alfons Carrascosa, Joan Chamorro, David Pastor, Miquel Angel Cordero, Deejay Foster, Enric Palomar i Jordi Gaspar, per citar-ne alguns. La seva experiència l'ha portat a formar part de grups com Threejay, Tak Quartet, LNM Jazz Collective, Transpenedès Jazz Orquestra, Cellar Collective, Joan Solana & Lucas Martínez, Duk i INVISIBLES entre d'altres.

Enric Puigdesens

Baix elèctric i cors

Baixista i compositor, la seva àmplia experiència i professionalitat han estat fonamentals per a la viabilitat del projecte. De formació autodidacta, realitza els estudis de grau professional a l'Escola de Música de Badalona i obté el títol de Grau Superior en  Jazz i Música moderna, en baix elèctric, a l’ESEM -Taller de Músics. Durant la seva extensa experiència professional ha tocat en infinitat de grups de estils molt diversos com: Vic Band, Cols 59, Clan, Diamantinis, Strings'n'things, Marc Durandeau, Quim Vila & Eutanasia col·lectiva, Salem, SoulBand-Badalona, Orquestra Venus, Pentina el gat,  Ebbandflow, Singlot, Ricard Puigdomenech, Josep Mª Vall, Virus, Nightbirds, Joana Serrat, Funkystep, Summerswing, Big Band de Manlleu, El Cor Nou, i INVISIBLES. 

David Italiano

Percussions

D’orígen veneçolà i establert a Barcelona des del 2005, aporta les textures tímbriques que contextualitzen i suporten la base musical i emocional d’aquest projecte. La seva formació musical la inicia al seu país amb percussionistes i bateristes com, Ruben García, José A. Mato i Luis Tomás García. Accedeix a la Escola Superior d'Estudis Musicals (ESEM) on actualment cursa el darrer any de la Titulació Superior de Jazz y Música Moderna, especialitat: Percussió Moderna. Actualment forma part de Moonlight (Orquestra de ball), Maresía (Cançó llatinoamericana), La Orquestrina Franquesina (Orquestrina), Me lo dijo Pepa (Pop), Músicas Afortunadas (World Music) i INVISIBLES (World Music).

Joan Carles Marí

Bateria

Músic amb una amplia visió estilística del seu instrument, aporta a aquest projecte un impagable valor afegit. La seva experiència acadèmica l’ha portat a rebre classes de bateristes com Ramon Ángel Rey, Pau Bombardó, Marc Ayza, Esteve Pi, David Gómez, o Xavi Maureta entre d’altres. Al 2016 obté el Grau Superior en Música Contemporània i Jazz cursat al Taller de Músics (ESEM). La seva experiència professional l’ha portat a grabar una desena de discos i a fer actuacions arreu de Catalunya i de l’Estat Espanyol. Actualment forma part de diferents projectes musicals com són Threejay (Jazz), Projecte Mut (Pop), Face the Maybe (Metal), Pere Martínez Quartet (Flamenco), Pere Navarro Quintet (Jazz) i INVISIBLES (World Music).