NOTICIES

ESTRENA A VILAFRANCA DEL PENEDÈS
14.03.2018

Molt bona acollida del nostre espectacle al bonic auditori de Vilafranca del Penedès.

 

Les crítiques van ser molt positives tant de la part músical com de la part escènica. L'espectacle assoleix l'expectativa de fer viatjar l'espectador en un camí de sensacions i emocions paral·lel al recorregut migrant.

Esperem i desitgem, com altres propostes actuals, en ajudar a la visibilització de les persones migrans.

Hem d'agrair la "valentia" de la regiduria de cultura de Vilafranca per comptar amb nosaltres. (no és fàcil programar un espectacle desconegut pel públic)

 

(ENS VEIEM A PARETS DEL VALLÈS -18/3/2018)  

"INVISIBLES" gira 2018
16.02.2018

Comencem a girar pels auditoris catalans.

 

El nostre projecte veurà reforçada la posada en escena gràcies a la inclusió de colpidores fotografies i testimonis migrants de primera ma. El nostre discurs guanya doncs en consistència i autenticitat.

 

Afegint un nou tema, que tracta sobre el "Sindicato Mantero"de Barcelona (MANTEROS EN FUGA), consolidem el repertori  tancant-lo definitivament. D'aquesta manera el concert es divideix en dos parts bén diferenciades. La primera, descriptiva i de denúncia, són les fotografies del viatge migrant. La segona ens parla de l'empatia, i l'apoderament com a eines fonamentals de transformació social.

Esperem trobar-vos al auditoris de Catalunya. De moment començarem per VILAFRANCA DEL PENEDES (4 de Març), PARETS DEL VALLÈS (18 de Març) i VILANOVA I LA GELTRÚ (25 de Maig)

"INVISIBLES" al VERKAMI
14.03.2017

Un cop fet tot el procés de gravació, mescles i masterització feta durant aquests mesos passats, iniciem el verkami.

 

Us demanem la vostra col·laboració per arribar a la fita econòmica que ens hem proposat assolir, 4.500eur. La vostra aportació es destinarà a cobrir les despeses de gravació, mesclatge, masterització i edició del disc.

PROPERA GRABACIÓ DEL DISC "INVISIBLES" 
21.10.2016

A mitjans del mes de Novembre d'aquest any, farem la gravació del projecte INVISIBLES. Aquesta gravació es realitzarà a "La Nau" de Barcelona. A mitjans de Desembre esperem tenir el disc editat i a disposició de tothom.

Per a la realització i implementació del disc es farà un Verkami, proposta de micromecenatge, que esperem ens permeti recaptar els recursos necessaris per fer front al cost del projecte.